top of page

Com treballem?

Tant amb adults com amb infants fem una primera visita que consta d'una entrevista al pacient i/o familiars i d'una exploració. L'exploració pot durar algunes sessions més (depenent de l'alteració).

Una vegada realitzada aquesta exploració, fem un diagnòstic i comencem a fer les sessions de rehabilitació o reeducació.

Les nostres sessions de rehabilitació duren poden durar de 30 a 45 minuts i estan adaptades a cada pacient i l'alteració o patologia que presenti.

Si és necessari, durant la nostra intervenció ens posem en contacte amb d'altres professionals que tracten amb els nostres pacients (mestres, odontòlegs, otorrinolaringòlegs, neuròlegs, etc) per poder treballar de forma coordinada amb aquests professionals. 

 

Amb nens intentem que siguin sessions divertides i adaptem els materials a cada infant. Intentem buscar materials que agradin a cada nen i que ens serveixin per la seva rehabilitació. D'aquesta manera no perdem la motivació dels nens i nenes.

Amb les persones adultes també intentem fer que les sessions siguin motivadores.

Depenent del tipus d'alteració les sessions poden tenir diferents formats, en la primera visita t'explicarem la metodologia que emprarem per realitzar la teva rehabilitació o la del teu familiar.
 

bottom of page