top of page

Natalia Maraver Ramírez

Logopeda col·legiada 08-3459

Directora del centre

 

 

Diplomada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2009.

 

Postgrau d'Especialista en Teràpia Miofuncional per ISEP l'any 2012.

 

Màster de Logopèdia Clínica en Dany Neurològic per ISEP l'any 2013 amb Menció d'honor.

Titulada en Interpretació de Llengua de Signes Catalana i Guia intèrpret de persones sordcegues l'any 2006.

Compta amb una àmplia experiència professional tant amb nens i nenes com amb persones adultes. 

Ha treballat al servei de logopèdia de diferents centres mèdics i pluridisciplinars del Baix Llobregat i de Barcelona. Desenvolupant diagnòstics i rehabilitacions de diferent caire, tant de trastorns de l'aprenentatge (dislèxia, TDAH, etc), trastorns relacionats amb la veu de nens i adults (nòduls, disfonies, etc), trastorns de la parla (dislàlies, disglòssies, disfèmia, etc), trastorns de la comunicació (afàsies, TEA, etc), trastorns de la deglució (disfàgia, deglució disfuncional) i trastorns neurològics que afecten a la parla, el llenguatge, la comunicació o al sistema orofacial.

 

A part, ha col·laborat amb residències geriàtriques i centres de dia treballant l'estimulació del llenguatge així com la deglució. El seu treball de final de màster va consistir en l'el·laboració d'un programa de detecció i intervenció de la Disfagia en persones grans instiitucionalitzades.

Margarita Calvo

Psicòloga col·legiada 18804

LLicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona.

Màster en Psicologia Forense y Criminal per IL3-UB.

Actualment cursant el Màster en Psicologia General Sanitària per la VIU (Universitat Internacional de Valencia)

Presenta una àmplia experiència com  a psicòloga tant amb pacients infanto-juvenils com amb adults, realitzant seguiment, reeducacions i coaching de diferents patologies tals com trastorns de l'aprenentatge, TEA, dol, depressió, ansietat, TOC, fòbies, etc.

També és especialista en impartir tallers d'envelliment actiu en pacients amb demència lleu i moderada en diferents associacions del Baix Llobregat i Barcelona.  

Inés Medina Rivera

Neuropsicòloga col·legiada 24.804

 

 

 

LLicenciada en Psicologia per la Universidad Católica de Santa María. Arequipa- Perú

Homol·logat al títol universitari Espanyol de “Llicenciada en Psicologia” pel Ministerio de Educación Cultura y Deporte l'any 2013.

 

Màster en Neuropsicologia Clínica Infantil i d'Adults.  Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). D'octubre de 2010 a juny de 2013.

 

Màster Universitari de investigació en Psicología: Individu, Grup, Organització i Cultura per la Universidad del País Vasco.  San Sebastián- España.  D'octubre 2013 a juny de 2014.

 

Ha realitzat diferents pràctiques clíniques com resident en neuroppsicologia infantil  i d'adults en importants  centres hospitalaris de  Barcelona i del País Basc. Actualment treballa com  neuropsicòloga infantil i investigadora a hospitals y clíniques de Barcelona, on realitza tasques de investigació i de diagnòstics clínics de trastornos del neurodesenvolupament infantil (Dislèxia, Discalculia, TDAH, TELL, TEA ….) i investigació en la Síndrome de Rett. 

Please reload

bottom of page