top of page
AVÍS LEGAL

 

Identificació

En compliment amb el deure informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, les dades aquí consignades corresponen el titular de la Web: www.logopediaespigol.clom

 

 

Denominació Social: NATALIA MARAVER RAMÍREZ

 

Domicili: CL. Bosc, 43 3ºA de Santa Coloma de Cervelló, 08690-Barcelona

 

Telèfon: 936453352 e-mail: natalia.maraver@gmail.com

 

CIF: 46358770Q

 

Propietat Intel·lectual e Industrial

Tots els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat d'elements continguts en aquesta Web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a NATALIA MARAVER RAMÍREZ i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre Propietat Intel·lectual i Industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest Web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit de NATALIA MARAVER RAMÍREZ.

 

L'accés aquest lloc web no implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió de drets per part de NATALIA MARAVER RAMÍREZ excepte que s'estableixi expressament el contrari.

 

Condicions d’ús

L'accés a aquest lloc web implica l'acceptació de les condicions d'ús sense reserves que regulen l'accés i la utilització del mateix amb la finalitat de posar a la disposició dels usuaris informació sobre els meus serveis professionals.

 

Queda prohibit expressament la utilització dels continguts d'aquesta web per a la seva utilització amb finalitats comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.

NATALIA MARAVER RAMÍREZ, no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar-se d'aquesta utilització o ús de la informació.

 

Tant l'accés a aquesta Web com l'ús que pugui fer-se de la informació continguda en la mateixa és de l'exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.

 

L'usuari s'obliga a no utilitzar la informació que es publica en aquesta Web amb finalitats o efectes il·lícits o lesius, a no danyar o inutilitzar la informació i a no realitzar qualsevol altra acció que puguin ser contrària al contingut d'aquest Avís Legal.

 

NATALIA MARAVER RAMÍREZ, es reserva el dret a modificar els continguts dels serveis professionals quan ho estimi oportú i a mantenir el seu contingut actualitzat.

 

NATALIA MARAVER RAMÍREZ, no pot assegurar la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés a aquest lloc web, encara que posarà els seus majors esforços per evitar-los.

 

 

 

 

Política de Protecció de Dades

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la seva normativa de desenvolupament, se l’informa que les dades personals facilitades per vostè seran incorporades a un fitxer automatitzat del qual és responsable Natalia Maraver Ramírez, amb la finalitat de prestar els meus serveis professionals, atendre les seves consultes, remetre informació relacionada que pugui ser del seu interès.

 

A través de l'emplenament del formulari de contacte de la Web, o mitjançant l'enviament de correus electrònics o qualsevol altre tipus de sol·licitud d'informació tramesa a NATALIA MARAVER RAMÍREZ, l'interessat presta el seu consentiment exprés per al tractament de les seves dades personals i per rebre comunicacions sobre els serveis professionals de NATALIA MARAVER RAMÍREZ.

 

En cap cas, NATALIA MARAVER RAMÍREZ, utilitzarà les dades personals dels interessats per a finalitats diferents de les anteriorment esmentades, i es compromet a guardar el degut secret professional i a establir les mesures tècniques i organitzatives necessàries per protegir la informació conforme als requeriments que estableix el RD 1720/2007, de desenvolupament de la LOPD.

Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en qualsevol moment, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que li identifiqui, dirigit a: NATALIA MARAVER RAMÍREZ, CL. Lluis Pascual Roca, 36-38 de Santa Coloma de Cervelló, 08690-Barcelona.

També podrà oposar-se als nostres enviaments de comunicacions comercials ( Art. 21.2 de la LSSI) a través de la següent adreça de correu electrònic: natalia.maraver@gmail.com

 

Política de Protecció de Menors

Qui facilita les dades a través dels formularis d'aquesta Web i accepta el seu tractament declara formalment ser major de 14 anys.

 

Queda prohibit l'accés i ús del portal als menors de 14 anys d'edat.

 

Natalia Maraver Ramírez, recorda a les persones majors d'edat que tinguin al seu càrrec menors, que serà de la seva exclusiva responsabilitat si algun menor incorpora les seves dades per sol·licitar algun servei.

 

També els informa que existeixen programes informàtics per filtrar la navegació mitjançant el filtre o bloqueig a determinats continguts.

 

Enllaços a altres Webs

Els enllaços (links) que pot trobar en aquesta Web són un servei als usuaris. Algunes pàgines no són operades ni controlades per Natalia Maraver Ramírez, per això, Natalia Maraver Ramírez, no es fa responsable dels continguts d'aquests llocs web ni estan coberts pel present Avís Legal. Si accedeix a aquestes pàgines Webs haurà de tenir en compte que les seves polítiques de privacitat poden ser diferents a la meva.

Legislació aplicable i competència jurisdiccional

El present Avís Legal es regeix per la normativa espanyola vigent que li és aplicable.

Per a la resolució de les controvèrsies que poguessin derivar-se com a conseqüència del que es disposa en les presents disposicions i sobre la seva interpretació, aplicació i compliment. L'usuari, en virtut de l'acceptació de les condicions recollides en aquest Avís legal, renúncia expressament a qualsevol altre lloc que pogués correspondre-li.

En qualsevol cas, dins de la jurisdicció espanyola, si la legislació permetés sotmetre's a un lloc en concret, l'usuari renuncia expressament al lloc que pogués correspondre-li i se sotmet voluntàriament a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.

bottom of page